Esi moteris, kuri ieško stiprybės, nes nori gyventi savo svajonių gyvenimą? Nori pokyčių, tačiau bijai apylinkinių reakcijos? Tuomet Glennon Doyle „Nesutramdyta“ yra maistas, kurio tau reikia.

Neslėpsiu, knyga sudomina nuo pirmųjų puslapių, nes autorė nevengė pasidalinti sultingiausiais savo gyvenimo faktais, kurie, turiu pasakyti, tikrai nebuvo tipiniai. Nenoriu atskleisti paslapties, tačiau įvardinsiu, kad knyga turi feminizmo atspalvį, todėl tolerancija tam – būtina.

Sudėtingi sprendimai, kurie keičia ne tik asmeninį, bet ir aplinkinių gyvenimą – patys sunkiausi. Drįsti būti ten, kur trokštame, net jei tai bus skausminga kitiems ar būti gera mergaite ir kentėti kur esi, kad nesukeltum aplinkiniams pokyčių ir adaptacijos prie jų skausmo?

Glennon Doyle „Nesutramdyta“ knygoje minimos tos pačios dvi autorės, apie kurias neseniai skaičiau kitoje knygoje – „Big Magic“. Tiesa pasakius Glennon Doyle ir Elizabeth Gilbert – draugės, tad nepaprastai keistai jaučiausi su tokiu sutapimu.

Turiu būti atvira, po 2/3 knygos autorė man pasirodė išsisėmusi, nes pilstė tas pačias temas per kitus rėčius, todėl pajungiau „greitesnio skaitymo pavarą“. Nesijaučiau, kad paskutiniai 100 psl. į mane įdėjo kažko naujo.

Kam verta skaityti?

Palaikymo, tvirtybės ieškančioms moterims, kurios gyvenimo tėkmėje jaučiasi praradusios save.