Vis dar būna dienų, kai atrodo, kad niekas nuo tavęs nepriklauso? Kad sėkmė, tai momentas, kuris išaušta savaime ar išsipildžius lūkesčiams? A.Robbins yra tas motyvatorius, oratorius ir treneris, kuris padeda suvokti savo minčių ir apsisprendimų galią. Su juo susipažinau prie 15-20 metų ir jo paskaitos man padarė didelį įspūdį. Nors dažnai apie tokio tipo lektorius sako, kad yra smegenų plovėjai, tačiau aš šaukiu: „Prašau, plaukite jas man“, nes A.Robbins turi nepaprastą dovaną parodyti žmonėms kitą požiūro ir būties kampą.

Pradėk nuo savęs

„Pažadink savyje milžiną“ kviečia pradėti nuo savo vidaus. Atkreipti dėmesį  į tai, kokius žodžius vartojate, kokiomis mintimis gyvenate, kokį nuotaikos ir gyvenimo „toną“ užduodate. Mes pasirenkame kaip reaguoti į gyvenimą ir žinojimas, kad esi toks galingas, jog nuspręstum, kada liūdėsi, o kada judėsi pirmyn – labai džiugina.

Kuo man patinka A.Robins metodika, yra tai, kad jis moka valdyti skaitytojo mintis savo klausimais ir pakreipti jį tinkama linkme. Taip kaip autorius sudėlioja situacijas nelieka klausimų, jog galime pozityviai pakeisti savo tėkmę.

Kam tinka ši knyga?

1.Norintiems pozityvių pokyčių bet kurioje gyvenimo srityje,

2. Tikintiems, kad gyvenime gali daugiau, tik trūksta motyvacijos

3. Pradedantiems savo verslą ir ieškantiems palaikymo

4. Išgyvenantiems nesėkmę ir norintiems atsitiesti