Jei reikėtų apibūdinti šią knygą keliais žodžiais, sakyčiau, kad ji yra apie vidinę intuiciją ir jos lavinimą. Nemeluosiu, gavau nemažai rekomendacijų ją perskaityti, apie ją kalbėjo ne viena versli moteris, tad susigundžiau. Ir, kaip dažniausiai būna, sukeliame didelius lūkesčius rekomenduotoms knygoms.

Kaip siekti daugiau?

Tara Mohr šiame kūrinyje aprašo savo kaip koučerės programą moterims, kurios jaučia vidines ribas ir įkalina save rėmuose. Toms, kurios nemato išeities arba netiki savo jėgomis. Toms kurios turi ribojančius įsitikinimus ar nežino, kur žengti toliau. Atrodo tokie gilūs ir delikatūs klausimai, kaip įmanoma į juos atsakyti vienoje knygoje ir dar taip, kad tiktų daugumai?  Iš esmės autorė pristato tam tikrą metodiką, kaip įsiklausyti į save ir pažvelgti į gelmes. Mes visi dažniausiai giliai pasąmonėje žinome, koks kelias mums būtų tinkamas, kokio sekančio žingsnio mums reikia, bet kartais nenorime to pripažinti ar neskiriame laiko šiems lobiams atkasti savo pasąmonėje.

Praktiniai iššūkiai

Knyga žavi tuo, kad po kiekvieno skyriaus turi esminių minčių santrumpą, praktinius užsiėmimus ar patarimus, kokiais klausimais galima save atverti aptarta tema. Tai tarsi koučerės konsultacija nugulusi knygos puslapiuose. Prisipažinsiu, vieną iš pristatomų pratimų, kuris veda į save ir pasąmonę, esu atlikusi kitos paskaitos metu, tad jis man nebuvo nei naujas, nei gąsdinantis. Tuo, kad visas žinojimas slypi žmogaus viduje, aš tikrai tikiu. Tik tą žinojimą mes mėgstame užkloti su įsitikinimais, baimėmis ir negebame pažvelgti tiesai į akis. Tara Mohr knyga „Siek daugiau“ palieka mus su mumis pačiais, tad nebėra kur dingti.

Ar verta čiupti į rankas?

Jei yra pasiryžimas išbandyti naują savo pasąmonės atvėrimo taktiką, jei neveikia jokie kiti metodai, padedantys atrasti save, tuomet nuoširdžiai siūlau išbandyti. Vienas dalykas tai tikrai – blogiau nebus.