Dažnai mėgstu daryti įžangas ir apie knygų autorius, nes jų gyvenimo istorijos ir detalės dažnai būna tikrai įdomios. Tačiau šįkart negaliu pasakyti nieko labiau intriguojančio, nei tai, kad Lisa Garner yra viena mėgstamiausių detektyvų autorių Lietuvoje ir #1 New York Times Amerikos novelistė, kurios knygos išleistos daugiau nei 30-tyje šalių.

Rašydama romaną „Myliu dar labiau“ autorė pasitelkė įvairių sričių specialistus: medikus, kinologus, pareigūnus ir kt., tam, kad romanas būtų ne tik įdomus, bet ir logiškas.

Tikriausiai didžiulio įsitraukimo dėka šis detektyvas mane tiesiog įsiurbė. Pagavo nuo pat pradžios, vedžiojo už nosies daugiau nei pusę knygos ir galiausiai mielai nustebino pabaiga. Tikrai nesiplėsiu pasakoti siužetą, nes nesinori nei gadinti nuostabios patirties, nei pavyktų jį atskleisti neatpasakojant. Tiesiog galiu pasakyti, kad pateikiama stiprios moters išskirtinė istorija, o veikėjų charakteriai labai permainingi knygos eigoje.

Tai buvo pirma mano pažintis su Lisa Gardner ir esu maloniai apsalusia širdimi. Tikrai, tikrai dar skaitysiu šios autorės knygų, tačiau daviau sau pažadą šiais metais patirti ir dar kelis garsius, tačiau dar neskaitytus, detektyvų autorius.